Ford Service. Kan vi hjelpe deg?

Når du kjøper en Ford så slutter ikke forholdet når du kjører ut fra salgshallen, tvert i mot – det er snarere da det starter.

Velkommen til Ford Service! Ford Service inkluderer en rekke tjenester som gir merverdi til ditt eierskap og gjennom dette vil du få det meste og det beste ut av din Ford under hele den tiden du har bilen.

FordService er akkurat hva din Ford har behov for og inneholder:

 • Ford Service
 • Ford Service

  Helt ærlig; ingen er bedre på Ford enn oss. Det skulle bare mangle. Alt arbeid utføres på autoriserte Ford verksteder av spesialutdannede Ford teknikere og i henhold til Fords instruksjoner. Naturligvis benyttes Ford Deler som er nøye utviklet for din Ford modell. Verktøy og instrumenter er også spesialdesignet for Ford.

  Når du utfører rutineservice hos et autorisert Ford verksted får du Ford Assistanse kostnadsfritt frem til neste gang bilen skal ha service.

  Våre priser er forutsigbare og konkurransedyktige - Bestill service her og la oss hjelpe deg å ta vare på din Ford.

 • Forutsigbare priser
 • Forutsigbare priser

  Når du skal vedlikeholde din Ford lønner det seg å kontakte oss som har bygget og levert bilen din. Vi kjenner Ford best. Din Ford forhandler har spesialutdannede teknikere som tar vare på din bil. Vi har faste og forutsigbare priser for service. Hvis du hater overraskelser - vil du elske FordService!

  Skulle det avdekkes behov for ytterligere vedlikehold eller utbedringer blir du kontaktet om dette. Før arbeidet startes opp får du informasjon om hva som bør gjøres og en pris på jobben. Ingen ubehagelige overraskelser og ingen skjulte ekstrakostnader.

 • Mobilitet
 • Mobilitet

  Behov for transport? Vi løser ditt behov for transport mens du får utført service på din Ford. Spør oss om de ulike alternativene.

 • Ford Assistanse
 • Ford Assistanse

  Vi er med deg hele veien, også om uhellet skulle oppstå. Uansett hvor i Europa du befinner deg vil du få kostnadsfri assistanse i form av veihjelp. Utfører du foreskrevet rutineservice hos et autorisert Ford verksted gjelder Ford Assistanse frem til neste foreskrevne service. Lar det seg ikke gjøre å løse problemet på stedet så hjelper vi deg å fortsette reisen så raskt som mulig. Det kan være ved hjelp av leiebil, overnatting på hotell eller annet. Godt å vite, ikke sant? Les mer om Ford Assistanse her.

 • Ford One Call
 • Ford One Call

  One Call kobler deg til alt hos Ford. Ring for veihjelp, forsikring, finansiering eller kundeservice.

  Legg gjerne nummeret inn på telefonen din: 800 56 105

Bestill verkstedtimeKontakt oss

NyheterRegler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger