COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Gjør et kupp - Ny bil til gammel pris

Vi har et lite utvalg lagerbiler som vi fortsatt selger til gammel pris. Modellene vi har tilgjengelig er Ford Puma, Ford Focus og Ford Fiesta, som alle er klare for rask levering. Her kan du gjøre et kupp og unngå prisøkning. Ta kontakt med oss idag for et godt tilbud eller for mer informasjon.

E-post: kaare.norevik@biltunet.no

Telefon: 56 52 07 00

 • Rød Ford Puma Titanium
 • Ford Puma

  En ny generasjon med hybridbiler er her, og Ford Puma gjenspeiler dette med nye, avanserte EcoBoost hybrid-motorer. Puma mild hybrid-motorene leverer enestående ytelse sammen med imponerende drivstofføkonomi og betraktelig lavere CO2-utslippstall enn konvensjonelle motorer.

  Puma er en flott kombinasjon av sporty design og gjennomtenkte praktiske løsninger, med bagasjekapasitet i verdensklasse.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Puma


 • Oransje Ford Focus
 • Ford Focus

  Focus er bygget for å forbedre kjøreopplevelsen din på alle måter. Bilen er tettpakket med funksjoner, som Ford Co-Pilot360, og en imponerende samling av førerassistent-teknologier inkludert adaptiv fartsholder med stopp/start og filsentrering samt Active Park Assist 2

  Interiøret benytter hver kvadratmillimeter plass for å gi deg den mest allsidige Focus noensinne. Det er generøst med plass til voksne både foran og bak i bilen, så til og med de høyeste passasjerene vil ha det komfortabelt.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Focus


 • Blå Ford Fiesta
 • Ford Fiesta

  Hvorfor skulle du måtte velge mellom kvikke motorer og drivstoff-effektivitet som sparer penger? I Fiesta kan du få begge deler. En 1,0 liters EcoBoost bensinmotor gir deg kommandoen over en seksdobbel vinner av International Engine of the Year. Sofistikert kjøredynamikk og presis styring gir en morsom kjøreopplevelse uten kompromisser.

  Fiesta inneholder avansert teknologi, moderne design og gir deg en spennende kjøreopplevelse som er designet for å få deg til å smile.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Fiesta

Andre tilbud du kan være interessert i...