Biltunet Voss - Ford

Din lokale offisielle Ford forhandler og verksted

Du kan finne oss her:

BILTUNET VOSS AS
Storviki 2
5710 Skulestadmo

Telefon: 56 52 07 00

Epost: [email protected]

Som din offisielle Ford forhandler og verksted har vi et utvalg av Ford modeller inkludert: Mustang Mach-E, Explorer, Focus, Kuga, Puma, og Transit serien: Connect, Courier og Custom. Vi tilbyr også firmabil, deler og tilbehør, service og finansierings løsninger. Ta også en titt på våre tilbud.

Historie

Historien om Biltunet starta i 2001, då 3 karar som representerte 4 bil bedrifter på Voss (Ford, Mazda, Hyundai og Nissan), kom saman for å diskutera framtida. Det vart straks semje om at framtida var mykje lysare for alle dersom me kunne samarbeida om eit prosjekt og eit selskap. Avtale vart inngått, og dei fire partnarane etablerte Biltunet Voss AS 1/1 – 2003.

I tur og orden flytta alle inn i nybygget, og 25. mai vart det nye ”bilhuset” offisielt opna, og teke i bruk. Frå den dag har Biltunet Voss AS vore ein suksess både for kundar, ansatte og eigarar.

Biltunet Voss har i tillegg til salgsavdeling for Ford, Mazda, Hyundai og Nissan, også utsal for Polaris ATV og Snøscooter, samt dele- og rekvisitaforretningen Autoshop. På verkstadsida representerar me Mitzubishi og Volvo i tillegg til våre ”eigne” merker, det er også verkstad for Polaris som Biltunet representerer i distriktet som forhandlar.

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser